LIGE NU:

Mystik omkring villabrand - hjemmeværnet vogter grunden

Stuehus er total nedbrændt, men brandårsagen er ukendt og ikke umiddelbar, hvorfor hjemmeværnet nu vogter grunden.

Mandag eftermiddag udbrød der brand i en villa på Søråvej 7 i Agersted uden for Dronninglund. Brandvæsen fik i løbet af eftermiddagen slukket branden på adressen, hvor stuehuset ifølge vagtchefen ved Nordjyllands Politi Michael Elkjær er brændt helt ned.

Ingen personer var i fare i forbindelse med branden, som politiet ikke har noget umiddelbart bud på, hvordan er opstået.

- Branden er opstået på en lidt underlig måde, og vi kan ikke fastsætte brandårsagen. Hjemmeværnet er på plads derude for at sikre, at nysgerrige personer ikke begynder at rode rundt i noget, inden vi har haft teknikere derude, og hjemmeværnet vil være på plads natten over, siger Michael Elkjær.

Politiets teknikere skal i løbet af i morgen undersøge adressen for at se, om de kan komme nærmere en brandårsag.

- Det er ikke en sædvanlig brand, og det er også derfor, vi kaster lidt ekstra kræfter ind og går med livrem og seler i forhold til at sikre stedet, så vi kan få klarlagt brandårsagen, siger Michael Elkjær videre.

Vagtchefen kan ikke udelukke, at branden er påsat, men der er heller ikke noget, der tyder på, det skulle være tilfældet.