Foto: Nationalpark Thy

Nationalpark Thy mangler penge - men finder dem selv

Det nye friluftsknudepunkt i Nationalpark Thy står overfor en økonomisk udfordring. Lokale- og Anlægsfonden har kun givet penge til cirka halvdelen af det, som projektet er budgetteret med. Men nationalparken finder selv de sidste penge.

De står klar til at påbegynde arbejdet med det nye friluftsknudepunkt på Agger Tange, men mangler allerede halvdelen af budgettet. Lokale- og Anlægsfonden har kun givet tilsagn til 300.000 kr. som støttebidrag og Nationalpark Thy mangler altså resterende 450.000 kr. Men der er ikke bekymring hos Nationalpark Thy. De vil selv finde resten af pengene.
Budgettet for byggeriet på Agger Tange var oprindelig på 2,9 mio. kroner, men licitationen på selve bygningen viste, at prisen på selve bygningen blev 150.000 kroner højere end budgetteret.

- Når vi vælger at starte byggeriet på grundlag af, at vi selv finder yderligere 450.000 kroner til det, er også en understregning af, hvor meget bestyrelsen satser på det her, siger Ejner Frøkjær, formand for bestyrelsen Nationalpark Thy til Nordjyske.dk.