LIGE NU:

Nedtur for Lisa Holm Sørensen

Den danske golfspiller Iben Tinning ligger til en topplacering ved Nykredit Masters. Andendagen blev til gengæld en nedtur for Lisa Holm Sørensen.

Hun vinder næppe turneringen, men den danske golfspiller Iben Tinning kan alligevel glæde sig over en topplacering ved Nykredit Masters ved Simon's Golf Club i Nordsjælland, som er en del af kvindernes European Tour-kalender.

Iben Tinning gik lørdag for anden dag i træk banen i 70 slag, og dermed er hun sammenlagt seks slag under par før søndagens finalerunde. Det rakte lørdag eftermiddag til en placering som nummer fire, hvor mange spillere endnu dog manglede at blive færdige med runden.

Helt galt gik det til gengæld for Lisa Holm Sørensen, som efter fredagens flotte åbningsrunde i 69 slag kiksede fælt lørdag ved at gå runden i 82 slag, hvilket ikke rakte til at gå videre til finalerunden.

Turneringens suveræne etter er englænderen Melissa Reid, som gik anden runde i 66 slag og med sammenlagt 133 slag er hele 13 slag under par. Den svenske superstjerne, Annika Sörenstam, ligger seks slag efter englænderen.

Ud over Iben Tinning ser Danmark også ud til at have fået Julie Tvede med til finalerunden, mens andre danskere, som endnu er på banen, har gode muligheder for at gå videre.

/ritzau/