Nej til Asaa Havn, Cold Hawaii, Jammerbugt og træhuler

01:07

Brønderslev Kommune havde ansøgt om lov til at opføre en maritim feriehavn i Asaa.

Ansøgningen omfatter aktivitetsområde med nye bevægelses-, sports- og legemuligheder, unikke overnatningsmuligheder, stier samt etablering af flere strandhuse på stranden.

Thisted Kommune har ansøgt om lov til at anlægge en promenade / vej forløb på den hvide strand i en bredde af ca. 15 m samt to klitgennembrud, vende- og parkeringspladser samt erhvervs- og servicebygninger.

Højt oppe i træerne i Himmerlands skove vil Mariagerfjord Kommune bygge organiske og komfortable huler med mulighed for overnatning.

1 af 5

Erhvervs- og Vækstministeriets ja til 10 forsøgsprojekter i kystnære områder og ja til Løkken Klithotel var samtidigt nej til fire andre nordjyske projekter.

Hvis du er interesseret i at se, hvilke nordjyske projekter, der ikke slap gennem nåleøjet, kan du klikke på kommunenavnene og se de indsendte forslag, som altså fik nej. De åbner i et nyt browservindue.

Brønderslev Kommune - Titel: Asaa Havn, Maritim feriehavn - Beskrivelse: Ansøgningen indeholder et maritimt oplevelsescenter, ca. 25 boliger, nye bådehaller, plads for autocampere, forlængelse af den sydlige mole og etablering af en sti.

Jammerbugt Kommune - Titel: Potentialeplan Blokhus - Beskrivelse: Ansøgningen omfatter aktivitetsområde med nye bevægelses-, sports- og legemuligheder, unikke overnatningsmuligheder, stier samt etablering af flere strandhuse på stranden.

Thisted Kommune - Titel: Cold Hawaii connecting Siberia - Beskrivelse:

En promenade / vej forløb på den hvide strand i en bredde af ca. 15 m samt to klitgennembrud, vende- og parkeringspladser samt erhvervs- og servicebygninger.

Mariagerfjord Kommune - Titel: Himmerlandske trætophuler - Beskrivelse:

Højt oppe i træerne i Himmerlands skove vil Mariagerfjord Kommune bygge organiske og komfortable huler med mulighed for overnatning.

Forsiden lige nu