LIGE NU:

Nibe er afventende efter Natsjas død

Rapperen Natasjas tragiske dødsfald har efterladt et hul i programmet på årets Nibe Festival, men festivalen er tilbageholdende med at finde en afløser af respekt for familie og pårørende.

Natasja skulle have spillet på Nibe Festivalen den 6. juli. Hvad eller hvem, der udfylder hullet efter den lovende dance-hall stjerne, er stadig uvist og festivalen er tilbageholdende med at finde afløseren.

- Et eller andet sted vil det være mangel på respekt, hvis vi for ud med det samme for at finde en, der skal spille i stedet for Natasja. Vi er afventende indtil videre af respekt for hendes pårørende, siger formanden for Nibe Festival, Peter Møller Madsen, der betegner tabet af Natasja som et stort tab for hele musikbranchen.

Om det skal være en mindehøjtidelighed eller et andet musiknavn, der fylder den tomme plads i programmet er heller ikke afgjort. Festivalen meddeler at den vil være meget åben overfor eventuelle forslag. Der har dog været nogle få overvejelser om hvilken type band, der kan komme på tale.

- Vi sætter i hvert fald ikke et eller andet super kopi-party band på, der skal spille op til fest. Det skal være noget som på en eller anden måde har den rette stemning, forklarer formanden.