Seneste nyt:

Nibe Festival er klar med nye navne

Tirsdag blev der afsløret fire nye navne til årets Nibe Festival. De fire navne skal alle være med til at skabe Nibe-ånden og sætter gang i festen.

Nibe Festival afslørede tirsdag en række nye navne. På årets festival kan du nu også glæder dig til at høre Joy Moe, Ukendt Kunstner, Rasmus Walter og Michael Falch & Hans Band.

Joey Moe indtager fredag d. 3. juli Blå Scene med sange som "Klar På Mig Nu" og "Million". Joey Moe er kendt for sin poppede r&b-stemme, og udgav i efteråret albummet "Joey".

Ukendt Kunstner har været et populært ønske til Nibe Festival. Ukendt Kunstner brød igennem i 2014, hvor de også var en del af Nibe Festival. De har udgivet numre som "Neonlys" og "Stein Bagger". Ukendt Kunstner spiller på Nibe Festival onsdag d. 1. juli.

Det er ikke første gang at Rasmus Walter skal være en del af festivalen i Skalskoven. Han har både været med som front i Grand Avenue og som solist, hvilket også er sådan vi kommer til at høre Rasmus Walter i år. Han skal spille fredag middag på Store Scene, og her kommer man til at kunne høre numre som "Endeløst" og "Dybt Vand".

Michael Falch & Hans Band skal optræde på Blå Scene, hvor der både spilles hits fra Malurt og fra solokarrieren. Michael Falch er kendt for at være en af landets store rockmusikkere, og han udgav i efteråret 2014 albummet "Hånden På Hjertet - De Største Sange".

Der er allerede offentliggjort mange navne til Nibe Festival, heriblandt L.O.C., Katie Melua og Dizzy Mizz Lizzy.

På torsdag d. 26. marts bliver de sidste kunstnere afsløret, og festivalens Pop-Up Shop åbner i Bispensgade i Aalborg. Der bliver hele årets program og plakat offentliggjort.