LIGE NU:

NNF mand truet

En faglig konsulent fra NNF er blevet truet på livet, efter han havde hjulpet en homoseksuel bagersvend, til at få erstatning for chikane.

Faglig konsulent John Andersen troede ikke sine egne øjne da han læste indholdet af en anonym kuvert, han fandt i postkassen i sit sommerhus. Kuverten indeholdt et trusselbrev med følgende ordlyd:

Til dig dit fede bøssesvin.

Det var en fin dom du gav Mogens.

Det er helt fint i bøsser holder sammen, fra nu af, godt råd til dig, sælg dit sommerhus ellers vil der ske noget med dig og huset

Hilsen

Fra nogle Løkkenborgere

Vi kommer igen september- Oktober.

- Jeg blev dybt rystet. Så blev det afløst af raseri og sådan har jeg det stadigvæk. Jeg vil simpelthen ikke finde mig i det her, siger faglig konsulent, John Andersen, NNF til TV2Nord.

I februar i år stadfæstede landsretten en erstatning på 100.000 kroner til en homoseksuel bagersvend, fordi hans mester havde chikaneret ham. Under hele sagen, der startede tilbage i 2005, havde John Andersen som faglig konsulent hjulpet bagersvenden. Den indsats betød, at han i 2007 blev hædret med titlen "Årets Laks" af Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske. I den foreningen har man aldrig tidligere hørt om lignende sager.

- Jeg er dybt rystet over at det nu også går i næste led. Her er en person der har støttet bagersvenden og nu skal han også udsættes for chikane, siger talsmand Kenneth Engberg fra Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske til TV2/NORD.

John Andersen har nu meldt sagen til Nordjyllands Politi.