Nødhjælp til julemaden

I juledagene sidder grilleksperter klar ved telefonerne for at hjælpe danskerne med at tilberede en perfekt julemiddag på grillen.

Det er populært at tilberede juleanden og flæskestegen over glødende kul, og der er hjælp at hente for de grillglade danskere, der vil undgå at brænde julemiddagen på.

- Op til jul får vi ekstra mange spørgsmål. Tidligere har det bare været på mail, men sidste år var der virkelig mange, der benyttede sig af muligheden og ringede til hotlinen juleaften, det var sjovt og hyggeligt at snakke med folk og ikke mindst at kunne hjælpe dem med de spørgsmål, de havde, siger Bo Meyer, der er frivillig i Weberklubben.

Og er man ikke helt sikker på, hvordan man griller den perfekte juleand, så kan man i juledagene ringe på 99 36 30 90.
Weber og Weber Klubben gentager nemlig sidste års succes med en julehotline, hvor man kan få gode råd om alt lige fra hvor meget kul, der skal i grillen, og hvor længe anden skal stege, til hvordan man laver saucen.

Sidste år var der endda nødråb hele vejen fra Afrika, hvor en dansker kæmpede med julemaden og havde brug for gode grillråd.
I år er julehotlinen åben i tre dage, 22., 23. og 24. december. De to første dage er det medarbejdere fra Weber, der passer telefonen mellem klokken 17 og 21, og brænder det på juleaften, står frivillige fra Weber Klubben klar med gode råd mellem klokken 10 og 16.


Seneste nyt

fra Nordjylland