Nordjyde bliver cheftræner i FC Midtjylland

Den tidligere FfI og Lyngså-spiller Helle Thomsen får ansvaret for FC Midtjyllands håndboldkvinder. Klubben har netop udnævnt nordjyden til cheftræner og Søren Ferslev til ny assistenttræner i den midtjyske klub.

Når FC Midtjyllands håndboldkvinder tirsdag starter træningen op til den nye sæson er det en ny trænerduo, der tager imod spillerne.

Helle Thomsen overtog cheftitlen midlertidigt op til slutspillet og den aftale er nu blevet permanent for de næste to sæsoner, hvilket glæder sportschef Hans Peter Riis:

- Vi har med aftalen sikret os kontinuitet, Helle Thomsen kan fortsætte det gode arbejde, som hun startede i sidste sæson. Helle er vellidt og respekteret af både spillere og klubben. Vi er meget glade for aftalen, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Helle Thomsen, siger Hans Peter Riis.

Han fremhæver Helle Thomsen som en træner med en særlig evne til at udvikle unge spillere i en trup med mange stærke landsholdsspillere.

FCM Håndbolds sportsudvalg har i samarbejde med Helle Thomsen valgt Søren Ferløv som assistent for den kommende sæson. 39-årige Søren Ferløv er et kendt ansigt i Ikast-Brande Arena, hvor han i 2008-09 trænede herreholdet. Senest har han trænet Stoholm Håndbold i herrernes 1. division og har også en fortid som aktiv spiller i Aalborg og Odense.

- Med Søren Ferløv som assistent har vi en stærk trænerduo, der supplerer hinanden godt, siger FCM-sportschefen og fortsætter om begrundelsen for valget af Ferløv:

- Søren er stærk i analysen af spillet og vi kender ham fra hans tid i Ikast FS som en hårdt arbejdende og dygtig træner. Vi ser det som en stor styrke, at Søren tidligere kun har trænet herrer og derfor kommer med helt nye øjne på damehåndbolden, slutter sportschef Hans Peter Riis.

FCM Håndbold starter træningen tirsdag den 17. juli, dog uden de fire OL-spillere, Trine Troelsen, Louise Svalastog Spellerberg, Line Jørgensen og Susan Thorsgaard. Den første opgave for holdet bliver pokalkampen 22. august mod Sønderjyske.