LIGE NU:

Nordjyde i model-finale

18-årige Camilla Simone Ottesen Bunk fra Thisted er rykket et stort skridt tættere på en et-årig modelkontrakt med Diva Models.

Den unge nordjyde har kvalificeret sig til finalen i Louis Nielsens landsdækkende modelkonkurrence "Årets Brillelook 2011". Den 18-årige pige blev stemt direkte i finalen af de mange facebook-brugere, der har fulgt konkurrencen.

Førstepræmien i konkurrencen er en et-årig kontrakt med Diva Models og en rejse til New York.

- Det er helt vildt, og jeg kan næsten ikke forstå, at jeg - sammen med fem andre - er nået frem til finalen. Jeg er dog helt sikker på, at jeg får den fedeste oplevelse. Bliver jeg den heldige vinder af en modelkontrakt og en tur til New York, hvor jeg altid har drømt om at komme til, er det bare toppen, siger Camilla Simone Ottesen Bunk, der til august begynder på sit andet år på handelsskolen i Thisted.

Finalen finder sted lørdag den 6. august på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

- Jeg synes, at det er rigtig spændende at prøve noget nyt, og det er en brillemodel-finale for mig. Det skal nok blive sjovt at møde de andre finalister, som jeg hidtil blot har dystet mod online. Stemningen skal nok blive fin, selv om vi alle konkurrerer mod hinanden, siger Camilla Simone Ottesen Bunk.