Nordjyde i turistråd

Administrerende direktør i Fårup Sommerland, Søren Kragelund, er medlem af et nyt vækstråd, der skal sætte skub i dansk turisme. Foto: Daniel Mikkelsen

Søren Kragelund, der til daglig er administrerende direktør i Fårup Sommerland, skal sammen med 39 andre danske topledere sætte skub i dansk turisme.

40 danske topledere går nu sammen i et nyt råd, der skal finde løsninger på dansk turismes vækstproblemer. Det er HORESTA, der har taget initiativ til det nye råd, der har fået navnet Turismens Vækstråd.

Fra Nordjylland deltager administrerende direktør i Fårup Sommerland, Søren Kragelund.

Turismen skaber årligt en valutaindtjening på over 30 milliarder kroner fra udenlandske turister og beskæftigelse til over 100.000 danskere. Men mens landene omkring os er i hastig vækst, taber Danmark markedsandele.

Det nye vækstråd vil fungere som en tænketank, der identificerer og udvikler nye ideer, mål og løsninger samt afdækker muligheder for synergi og vækst. Endvidere vil vækstrådet sætte en fælles politisk dagsorden med henblik på at optimere de rammevilkår, som erhvervet arbejder under.

Turismens Vækstråd skal mødes fire gange i løbet af det kommende år. Rådet holder sit første møde fredag under ledelse af formanden, adm. direktør Mads Lebech.

Forsiden lige nu