LIGE NU:

Nordjyde ny træner i Ikast/Bording

Ikast/Bordings ligahold i damehåndbold fyrede i dag træner Ole Damgaard. Han er erstattes af sin assistent, nordjyden Kenneth Jensen, der tidligere har stået i spidsen for Aalborg DH.

Ledelsen i Ikast-Bording Elitehåndbold har fredag morgen meddelt cheftræner Ole Damgaard, at han ikke længere skal stå i spidsen for klubbens TOMS Liga-mandskab.

Beslutningen er truffet på baggrund af resultater, spil og indsats i sæsonens første tre kampe, hvor ledelsen ikke føler, man er kommet videre i forhold til sidste sæson. Her var der også udfald mod på papiret svagere hold, mens holdet ikke formåede at slå til og skabe resultater i de store kampe.

- Med udgangspunkt i budget og spillertrup har vi høje målsætninger. Skal de indfries, mener vi, at der skal noget nyt til for at få den nødvendige tænding, udstråling og vinderinstinkt frem i truppen, siger sportschef Frank Henriksen.

I stedet for Ole Damgaard er assistenttræner Kenneth Jensen konstitueret som holdansvarlig. Og han står i spidsen for holdet i lørdagens ligakamp på hjemmebane mod Team Esbjerg.

Et andet ligahold, der ledes af en nordjyde, nemlig Thomas Hørlück fra Hjørring.