Nordjyde vandt milliongevinst i Eurojackpot. Foto: Danske Spil

Nordjyde vinder milliongevinst i Eurojackpot

En nordjysk mand i 30’erne vandt sidste fredag 1,5 millioner kroner i Eurojackpot.

Det blev en tysker, der snuppede hele 1. præmiepuljen i fredagens Eurojackpot-trækning og vandt over en halv milliard danske kroner. Anden pladsen gik til en dansker - faktisk en nordjyde. Men den skulle deles mellem 11 spillere fra hele Europa. Den nye nordjyske millionær ønsker at være anonym, men vil godt fortælle at han er en mand i 30’erne fra Nordjylland.

Det var først lørdag, han fandt ud af sit held, da han var hos en forhandler.

- Jeg kørte kuponen igennem og tænkte, jeg skulle købe et Lotto-spil. Så fik jeg at vide, der var vundet over 10.000 kroner. Jeg havde ingen anelse om, hvor meget jeg havde vundet, siger han.

Han gik hjem og slog tallene op.

- Jeg kiggede tallene igennem en gang - og en gang mere. Jeg kunne se, jeg kun manglede et tal, så havde det været over en halv milliard kroner. Det næste beløb på prognosen var halvanden million, siger han.

Helt nøjagtigt 1.541.099 kroner lyder hans gevinst på. Og hvordan reagerer man på den nyhed?

- Jeg blev selvfølgelig glad. Men jeg tog det ellers stille og roligt. Livet kører sin vante gang. Det ændrer jo ikke på hverdagen som sådan. Men det er selvfølgelig dejligt. Det giver en frihed, siger den anonyme millionær. 

Han har takket ja til Danske Spils tilbud om økonomisk rådgivning og ved endnu ikke helt, hvordan pengene skal bruges.

- Der er jo nok lidt lån, der skal betales ud. Og så skal pengene sættes fornuftigt, så vi kan have glæde af dem fremover, siger han.

Det lykkebringende Eurojackpot-spil er købt hos Super Spar i Pandrup.