LIGE NU:

Nordjyderne holder af julekort

Vi kan stadig lide at få fysiske hilsner med juleposten, frem for at alt skal foregå digitalt.

Selv om vi lever i en digital verden, så sætter vi stadig pris på de gamle traditioner. En ny undersøgelse lavet af TNS Gallup for Post Danmark, viser, at nordjyderne i langt højere grad foretrækker en julehilsen i brevkassen end en e-mail eller sms.

I undersøgelsen svarer 74 % af nordjyderne, at julehilsner sendt med posten skaber mest glæde for dem. Under 5 % foretrækker en julehilsen på e-mail, sms eller Facebook.

- Nordjyderne mener ganske enkelt, at det fysiske julekort kan noget, som de digitale medier ikke kan, når det handler om at sprede julestemning og juleglæde. Og det bliver de kun mere og mere overbevist om, for stadig flere nordjyder vil have julehilsner i brevkassen, siger Morten O. Nielsen, der er kommunikationschef i Post Danmark.

Post Danmark skriver i en pressemeddelelse, at noget tyder på, at en større del af årets julehilsner vil lande i brevkassen end sidste år. 2 ud af 3 nordjyder svarer nemlig i undersøgelsen, at de vil sende julehilsner med posten, hvor tallet sidste år var lidt lavere.

Et julekort skal senest sendes d 22. december, for at nå frem til juleaften.