LIGE NU:

Nordjyderne køber huse igen

Ejendomsmæglerne kan næsten ikke få armene ned. 2015 ser for alvor ud til at blive året, hvor der igen kommer godt gang i hushandlen - og ikke bare i byerne, men også lidt ude på landet.

Ejendomsmægler Lasse Strandberg er optimist og har noget at have det i. Nybolig Hjørring solgte i sidste uge hele to huse i Bindslev, og i dag har han endnu et hus til fremvisning.

- Det er gået støt fremad i en god periode, men nu er det ikke længere kun i Hjørring, vi kan sælge huse, men også ude i de mindre byer som Bindslev.

Malene Krogh Christensen er førstegangskøber og har set sig lun på et hus på Karpevej i Bindslev. Her kan hun få 120 solide kvadratmeter for 675.000 kroner, og hun føler at timingen er rigtig.

- Jeg synes tiden er gunstig. Renten er god, jeg har noget opsparing, så hvorfor ikke fyre den af, siger Malene Krogh Christensen.

Ejendomsmæglernes nordjyske formand, Carsten Kassow, Nybolig Frederikshavn melder om stigende salg overalt i Nordjylland.

- Med faste renter på halvanden eller to procent er der ingen undskyldninger for ikke at købe et hus lige nu. Samtidigt fornemmer vi, at bankerne er mere villige til at låne penge ud nu end for bare få måneder siden, siger Carsten Kassow.

For Malene Krogh Christensen er udsigten til et hus i Bindslev helt perfekt, og måske ender dagens fremvisning også med et salg.

- Her er højt til himlen, det er tæt på vandet. Der er fred og ro så man kan høre fuglene synge. Og så er der en dejlig stor have, siger Malene Krogh Christensen.

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

Nordjyllands beredskab brand 112 genrebillede

Forbipasserende opdagede brand og sørgede for, at beboere kom ud

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

Til forsiden

Til forsiden