LIGE NU:

Nordjyderne vil til Vinterrevy

Vinterrevyen i Aalborg Kongres & Kultur Center er næsten udsolgt. Det er populært at se blandt andet revyskuespilleren Henrik Lykkegaard

Efter en meget stille start på billetsalget, er det nærmest eksploderet i den seneste måned, og ud af 4740 pladser er der i øjeblikket under 300 billetter tilbage.

- Vi glæder os fantastisk meget til dette års vinterrevy, som jeg kan garantere for bliver en af de sjoveste i mange år, lover den garvede revydirektør Ernst Trillingsgaard, som naturligvis er glad for, at nordjyderne bakker op om regionens vinterrevy.

Pernille Schrøder, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard samt kapelmester Jens Krøyer har længe forberedt Vinterrevyen, hvor numrene nu ligger klar til de første prøver, som foregår i oktober i København.

I begyndelsen af november rykker holdet til Aalborg, hvor de enkelte numre, scenografi, kostumer samt koreografi og dansenumre bliver kædet sammen. Her slutter det aalborgensiske danseinstitut Dance Actions dansere sig til prøverne.

Foto: Skuespiller og instruktør på Vinterrevyen, Henrik Lykkegaard og Rikke Mortensen fra Dance Action samt direktør Ernst Trillingsgaard ved et af arbejdsmøderne i Aalborg.