LIGE NU:

Nordjydernes foretrukne rejsedestination er...

Rejseportalen Momondo har analyseret nordjydernes rejsevaner i uge 8.

Lige nu er rigtig mange danskere på skiferie, men de traditionelle ski-destinationer er ikke nordjydernes foretrukne i uge 8.

Rejsesøgemaskinen Momondo har analyseret nordjydernes rejsevaner, og her er det lidt overraskende en så eksomtisk destination som Bangkok, der topper listen. Helt så overrasket er talsmand for Momondo, Lasse Skole Hansen dog ikke.

- Mange oplever nok januar og februar som nogle kolde, lange og mørke måneder. Derfor kan det være fristende at bruge ferien på at blive varmet godt igennem og få ladet energidepoterne op. Set i det lys er det ikke så overraskende, at en destination som Bangkok ligger øverst. Byen bliver i høj grad brugt som et springbræt til solbeskinnede strande i Sydøstasien, siger talsmanden.

Er man ikke til sol og varme, så er storbyferien også en rigtig populær mulighed. London, København og Barcelona er alle på listen over de ti mest efterspurgte rejsedestinationer.

- Vinterferien handler i høj grad om at få et afbræk fra hverdagen, så man kan vende tilbage med fornyet energi. Det kan man også få med en storbyferie, hvor man slapper af med restaurantbesøg, shopping og sightseeing, siger Lasse Skole Hansen.

Top 10-destinationer fra Aalborg i uge 8

1. Bangkok

2. London

3. Copenhagen

4. Malaga

5. Las Palmas de Gran Canaria

6. Dubai

7. Phuket

8. Barcelona

9. Ho Chi Minh City

10. Tenerife