NORDJYLLAND LIVE i dag

Vi kigger på dagens store trafikkaos på grund tåge i morges. Vi har mere om kvisseldrabet, og så er der i dag onsdags panel.

Tågen drev ind over Nordjylland, og det skabte trafikkaos på E45. Her skete der uheld, fordi folk kørte for tæt, og fordi baglygter og tågelygter ikke er rigtigt indstillet.

Derudover diskuterer vi også, at drabsmanden, der slog en kvinde fra kvissel i hjel, havde PTSD, og ikke havde modtaget behandling.

Og til sidst har vi onsdagspanelet, som i dag består Susanne Kabel fra Aalborg Kultur og Kongrescenter, tidligere håndboldsspiller Rikke Nielsen og Mikael Justesen, stationsforstander her på TV2 Nord.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

NORDJYLLAND LIVE handler i dag om de mange uheld i den tykke tåge. Derudover byder vi på nyheder, reportager, gæster og onsdagspanelet. Se med klokken 19.30

Posted by TV2 Nord on 23. september 2015