Foto: Lone Vad Dam

Nordjyllands bedste madpakke

Seks nordjyske folkeskoleklasser skal dyste om at lave Nordjyllands bedste madpakke. De sidste detaljer blev rettet til i dag, da elever fra Svenstrup Skole besøgte Food College i Aalborg.

Normalt ville der være matematik på skoleskemaet fredag morgen for 6.a og 6.b fra Svenstrup Skole. Men i dag var der madpakker på skoleskemaet, da de to klasser besøgte Food College i Aalborg.

Menuen står blandt andet på frikadeller, kartoffelpandekager og pærer med skinke. Food College har startet initiativet for at gøre børnene mere bevidste om, hvad de putter i munden. Og det har været et stort hit blandt eleverne.

[size=2]- De har nysgerrighed udover alle grænser. De er kreative. Vores kokkefaglærte har været ude med råvarekurven, og har jo egentlig bare bedt dem om at gå i gang. De har jo ikke haft nogen opskrift, for de skal selv udvikle opskriften, siger Eva Lund, uddannelseschef hos Food College til TV2/Nord.

[size=2]Alle børnenes opskrifter vil blive offentliggjort til fremtidig inspiration. Udover præmien på 5000 kr. til klassekassen, så er der selvfølgelig æren af at have lavet Nordjyllands bedste madpakke.

Vinderen kåres fredag den 4. november til Nordjysk Fødevarefestival i Nordkraft.

[/size]

[/size]