LIGE NU:

Nordjyllands festligste valgmøde

Vil du med til Nordjyllands største og festligste valgmøde? Så har du chancen nu!

D. 7. september fra kl. 19 til 22 afholder DR Nordjylland og TV2/Nord valgmøde med de nordjyske spidskandidater i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Ud over kandidaterne kan du møde de populære værter fra DR P4 Nordjylland og TV2/Nord.
Vi sørger også for musikalsk underholdning undervejs.
Vi vil gerne have lyttere og seere med fra HELE Nordjylland - og hvis du ikke selv har mulighed for at komme til Aalborg - kan du køre helt gratis med Nordjyllands Trafikselskab.
Hiv din nabo, familie og venner op af sofaen og tag til Nordjyllands største og festligste valgmøde.

Sådan gør du:

- Send en sms med teksten VALG til 1271
- Besvar NT's bekræftelses-sms med et JA inden for 3 minutter. 
- Vis billetten, som du modtager via sms, til chaufføren, når du stiger på bussen.

Efter modtagelse gælder billetten til fri transport i hele Region Nordjylland med NT's busser og Nordjyske Jernbaners tog (ikke DSB) til og fra valgmødet i Aalborg onsdag den 7. september fra klokken 16.00-24.00.

Obs!

Hvis du har et Telia taletidskort, har abonnement hos en mindre teleoperatør eller hvis din telefon er spærret for indholdstakserede teletjenester, så kan du desværre ikke bestille en mobil-billet. Er du usikker på hvad dit abonnement tillader, kan du inden teste din mobil ved at sms'e MOBILTEST* til 1271.

Vil du vide mere om mobil-billetter, køreplaner eller lignende kan du læse mere på NordjyllandsTrafikselskabs hjemmeside. Har du spørgsmål specifikt til valgmøde-billetten, kan du ringe til NT's kundeservice på 9811 1111

*det koster almindelig sms-takst at bestille billetten.