Foto: Thomas Gaardsmand

Nordjyllands festligste valgmøde

Vil du med til Nordjyllands største og festligste valgmøde? Så har du chancen nu!

D. 7. september fra kl. 19 til 22 afholder DR Nordjylland og TV2/Nord valgmøde med de nordjyske spidskandidater i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Ud over kandidaterne kan du møde de populære værter fra DR P4 Nordjylland og TV2/Nord.
Vi sørger også for musikalsk underholdning undervejs.
Vi vil gerne have lyttere og seere med fra HELE Nordjylland - og hvis du ikke selv har mulighed for at komme til Aalborg - kan du køre helt gratis med Nordjyllands Trafikselskab.
Hiv din nabo, familie og venner op af sofaen og tag til Nordjyllands største og festligste valgmøde.

Sådan gør du:

- Send en sms med teksten VALG til 1271
- Besvar NT's bekræftelses-sms med et JA inden for 3 minutter. 
- Vis billetten, som du modtager via sms, til chaufføren, når du stiger på bussen.

Efter modtagelse gælder billetten til fri transport i hele Region Nordjylland med NT's busser og Nordjyske Jernbaners tog (ikke DSB) til og fra valgmødet i Aalborg onsdag den 7. september fra klokken 16.00-24.00.

Obs!

Hvis du har et Telia taletidskort, har abonnement hos en mindre teleoperatør eller hvis din telefon er spærret for indholdstakserede teletjenester, så kan du desværre ikke bestille en mobil-billet. Er du usikker på hvad dit abonnement tillader, kan du inden teste din mobil ved at sms'e MOBILTEST* til 1271.

Vil du vide mere om mobil-billetter, køreplaner eller lignende kan du læse mere på NordjyllandsTrafikselskabs hjemmeside. Har du spørgsmål specifikt til valgmøde-billetten, kan du ringe til NT's kundeservice på 9811 1111

*det koster almindelig sms-takst at bestille billetten.