Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Nordjysk badmintonduo klynger sig til håbet

Christina Pedersen og Kamilla Rytter Juhl tror trods åbningsnederlag fortsat på avancement i OL-turneringen.

Selv om den danske damedouble i OL-turneringen i badminton tabte første kamp i London, så har de endnu ikke opgivet at gå videre i OL-turneringen.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl tabte lørdag i tre sæt til det japanske par Satoko Suetsuna og Miyuki Maeda med cifrene 21-18, 14-21 og 17-21, men fordi OL-turneringen åbner med gruppespil, så kan danskerne fortsat avancere til kvartfinalerne.

- Vi forsøgte at spille vores bedste spil, men uheldigvis vandt vi ikke. Vi skal vinde næste kamp for at kunne gå videre. Det er vores fokus nu. Vi har uden tvivl stadig en chance, siger Christinna Pedersen.

Danskernes næste kamp er mod et par fra Hong Kong, senere venter et stærkt kinesisk par. Mulighederne for at blive en af de to af gruppens fire par, der går videre til kvartfinalerne, ser ikke gode ud for danskerne.

- Gruppen er hård. Det er svært for os at ændre alt for meget på vores måde at spille på - men vi må forberede os bedst muligt forud for næste kamp, siger Kamilla Rytter Juhl.

Damedoublens næste kamp er søndag aften, men allerede senere lørdag skal Christinna Pedersen i aktion i mixeddouble sammen med Joachim Fischer.

Kamilla Rytter Juhl skal også i aktion i mixeddouble sammen med Thomas Laybourn, den duo spiller søndag først på eftermiddagen, inden Rytter Juhl altså skal i ilden i damedouble igen søndag aften.