Nordjysk Elhandel går ind på det tyske marked for vindmøller.

Nordjysk Elhandel til Tyskland

Global Wind Power har indgået en handelsaftale med Nordjysk Elhandel. Aftalen betyder, at Nordjysk Elhandel skal håndtere deres vindmøller i Tyskland. [size=3] [/size] [size=3] [/size]

Anledningen er en ny støtteordning til vindkraft i Tyskland, der støtter vindkraftproducenter som leverer strøm på markedsvilkår.
 
Samarbejdet markerer Nordjysk Elhandels entré på det tyske marked, og er et resultat af nye gunstige muligheder for vindkraftproducenter i Tyskland.
 
- Støtten til møller der konverterer til markedsvilkår i den nye EEG gør det muligt for os at sikre mølleejerne en fast præmie oveni den faste tarif de i forvejen har i dag. Det betyder, at vi kan gøre det rentabelt og risikofrit at "gå på markedet", forklarer adm. direktør i Nordjysk Elhandel, Bo Lynge Rydahl.
 
CEO Henrik Amby Jensen fra Global Wind Power udtaler:
 
- I Global Wind Power har vi med succes etableret en stor portefølje af vindkraftprojekter i Tyskland. Tyskland, som uden sammenligning er Europas største "vindkraftcenter" og også Global Wind Powers hidtil største marked. Aftalen med Nordjysk Elhandel om handel og produktionsbalanceansvar sikrer et fortsat rentabelt indtjeningsgrundlag for vores investorer på det tyske marked. 

I Nordjysk Elhandel, der med mere 2000 MW vindkraft i Danmark og Sverige er Danmarks største indenfor handel og produktionsbalance af vindkraft på markedsvilkår.