Nordjysk Fakta-medarbejder hyldes på nettet

Et Facebook-opslag fra nordjyske Cathrina Børglum Alcott er gået viralt, efter en ung Fakta-medarbejder gav hendes datter en forrygende oplevelse.

Et simpelt tak over et Facebook-opslag til en ung Fakta-medarbejder spredes lige nu for fuld hast på de sociale medier.

Nordjyden Cathrina Børglum Alcott var egentlig bare en tur i Fakta i Skalborg for at handle ind med sin datter. Men da de nåede op til kassen, og varerne blev taget op fra kurven og op på samlebåndet, var Cathrinas datter så nysgerrig om, hvad der skete bag kassen, at hun ikke var til at styre.

- Det var svært at håndtere hende. Hun var så interesseret i alt, hvad der skete, da varerne blev scannet ind. Til sidst spurgte den unge medarbejder ved kassen, om min datter havde lyst til at få et kig bag kulisserne. Det sagde jeg ja til, og så var hun ellers med til at se, hvordan det hele foregik. Samtidig kunne jeg pakke varerne, og min datter blev helt vildt glad, så det var helt perfekt, siger Cathrina Børglum Alcott til TV2/Nord.

Seancen fandt sted sidste uge, og Cathrina gjorde først ikke mere ved det. Men da hun viste billedet til sin mor, aftalte de, at Cathrina skulle smide billedet på Faktas Facebook-side for at rose kassearbejderen. Opslaget er nu gået viralt og er nået ud til flere tusinde brugere.

- Jeg ville egentlig bare sætte det ind for at rose den unge medarbejder. Jeg havde tænkt, at der måske lige kom lidt 'likes' og et par kommentarer fra et par veninder. Jeg havde slet ikke regnet med det, at det ville gå så vidt, og det er meget overvældende. Men det er da sjovt at så lidt kan blive stort, slutter Cathrina Børglum Alcott.