Foto: Ib William Christensen

Nordjysk firma hjælper i Portugal

Det nordjyske firma Blip Systems skal være med til at hjælpe med en løsning for trafikplagede portugisiske veje og byer.

BLIP Systems og Planonor har netop annonceret et bredt strategisk partnerskab, der kombinerer trådløse løsninger fra BLIP Systems med konsulentfirma Planopor til at introducere BlipTrack løsning for trafikplagede portugisiske veje og byer.

BLIP Systems er en privatejet trådløs-teknologi virksomhed med hovedsæde i Vester Hassing. BLIP Systems fokuserer på at udvikle og sælge sporingsløsningen BlipTrack som virker ved at spore Bluetooth og Wi-Fi signaler som mobiltelefoner, tablets, håndfri installationer i biler mv. udsender. Ved at placere sensorer på strategiske steder er BlipTrack i stand til at måle rejsetider og flow, som giver byplanlæggere og vejmyndigheder en række nye muligheder for at indsamle trafikdata.

Dette er Blip Systems tredje annoncerede partnerskab i år og med tilføjelsen af ​​Planopor er BlipTrack nu repræsenteret i Portugal, Tyskland, Danmark, Sverige, Norge, Canada, New Zealand og Island på trafikområdet.