Foto: Regionshospitalet Viborg

Nordjysk firma skal bygge akutcenter ved Regions-hospital Viborg

Det nordjyske firma Fjelsø Entreprise A/S fra Aalestrup skal sammen med syv andre firmaer hjælpe med at bygge det nye akutcenter ved Regionshospitalet Viborg.

Når det nye akutcenter ved Regionshospitalet Viborg skal bygges, så skal otte firmaer hjælpe til. Et af dem er det nordjyske firma Fjelsø Entreprise A/S fra Aalestrup. De andre syv firmaer er midtjyske. Den samlede pris på de otte forskellige entrepriser er 10 procent dyrere end først forventet.

- Vi kan konstatere, at vi ikke helt kan bygge til de priser, som var gældende, da vi gik i gang med vores projekt. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer og stiller krav til os om at løbe vores projekt igennem en gang mere, så vi holder os inden for det afsatte budget. Men det er heldigvis en situation, vi allerede i forbindelse med hovedprojektet har tænkt ind med blandt andet vores besparelseskatalog, fortæller Jeppe Juul Hansen, der er projektchef.

Ud over byggeriet af det nye akutcenter skal der også ske ombygning af det eksisterende hospital. Budgettet for hele projektet inklusiv ombygningen ligger på 1,15 milliarder kroner.