LIGE NU:

Nordjysk kæmpetalent skal køre Le Mans

Marco Sørensen har et sæde, når Le Mans til juni løber af stablen. Samtidig skal han køre i GP2-serien, der er lige under Formel 1.

Det nordjyske kæmpetalent indenfor motorsporten - Marco Sørensen - er kommet et stort skridt tættere på at kunne opfylde sin drøm om en plads i Formel 1.

Onsdag har Marco Sørensen nemlig offentliggjort at han i den kommende sæson skal køre i GP2-serien, der er skridtet lige før Formel 1.

Nordjydens hold er endnu en hemmelighed, men bliver ifølge Marco Sørensen offentliggjort senere på måneden.

Samtidig offentliggør han at han til juni, når 24-timers løbet Le Mans løber af stablen, er at finde i Young Driver-teamets Aston Martin. 

Således får de mange nordjyder og andre danskere, der har taget turen til Frankrig for at se Tom Kristensen nu alligevel en landsmand at følge.

Ja, de får faktisk tre. Young Driver-bilen vil ifølge BT bestå af Marco Sørensen og yderligere to danske motorsportstalenter: Nicki Thimm og Christoffer Nygaard.

Sørensen kommer til at køre i GTE Pro-klassen, og der er der desværre ingen mulighed for at vinde løbet samlet som Tom Kristensen gjorde så ofte. Men han kommer stadig til at køre stærkt.