Foto: 3F

Nordjysk kandidat alene tilbage

Per Christensen er eneste kandidat til formandsposten i 3F, når der skal vælges ny formand 14. september.

Forbundssekretær Per Christensen er nu den eneste kandidat til posten som formand for 3F efter Poul Erik Skov Christensen. Det står klart, efter at transportgruppens formand Jan Villadsen har meddelt, at han trækker sig som kandidat, skriver Fagbladet 3F.

Derfor har en enig hovedbestyrelse i 3F i dag ved middagstid indstillet til kongressen i Aalborg 14-18. september, at Per Christensen bliver ny formand, efter at helbredsproblemer har fået Poul Erik Skov Christensen til at trække sig på kongressen.

- Jeg er utrolig glad og stolt over den opbakning og støtte, jeg har fået fra forbundets daglige ledelse og hovedbestyrelse. Nu er det op til kongressen og de 863 delegerede, og jeg ser frem til den spændende debat om forbundets fremtid, vi skal have - og altid har - på vores kongresser, siger Per Christensen.

- At være formand for 3F er en stor ære, en kæmpe arbejdsopgave og et tillidshverv, som alle fagligt aktive drømmer om, fordi man som holdkaptajn i Danmarks største fagforening har de bedste muligheder for at gøre en forskel og kæmpe for vores over 300.000 medlemmer, siger han.