Nordjysk komiker har skrevet sang til Dronningen: Se den her

Thyboen Martin Kanstrup fik hurtigt sammensat en sang til Dronningen, og den er blevet taget godt i mod på de sociale medier.

- Og tænk sig, det her det var den sidst'. Det kan jeg mærke, at det ville jeg gerne lig' have vist.

Martin Kanstrup, der er komiker, var som de fleste andre nok ganske overrasket over, at Dronning Margrethe valgte at abdicere og lade sin søn, Kronprins Frederik, tage over i nytårstalen. 

Det sad en smule i ham allerede om aftenen, og han tænkte, at han ville skrive en sang. Teksten øverst i artiklen stammer også fra sangen - sangen er dog med hel del med dialekt - og den er blevet taget meget godt imod på de sociale medier, hvor mange kommenterer og deler den. 

- Jeg lavede sangen, fordi det kom bag på mig, hvor meget det ramte en. Man har taget det lidt for givet, helt fra barnsben, og så er det den sidste. Jeg kan huske, hvor meget de voksne gik op i det, og nu er det en selv, der lige vil høre, hvad dronningen har at sige, og så er det mine børn, der kigger på mig, siger Martin Kanstrup, der stammer fra Thy.

Du kan høre sangen herunder:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Selvom han er komiker, så kan han også godt lide at lave sange med bid, og den her kom meget hurtigt til ham.

- Jeg tror, det tog et kvarter at skrive den. Jeg havde gjort mig lidt tanker allerede på aftenen, fortæller han. 

Martin Kanstrup fortæller, at han absolut ikke er royalist eller går så meget op i kongehuset.

- Men som jeg også synger i sangen, så føler man lidt, at man kender Dronningen og de andre. De tager sig tid til folket, og der var også et program, hvor almindelige danskere kunne stille spørgsmål til hende, og det er også fedt at se Kronprinsen på Bøgescenen i Skanderborg, hvor han har drukket sig fuld. 

Han tror også, at Kronprinsen kommer til at gøre det godt. 

- Jeg tror, det bliver fantastisk. Og det er fedt, at det ikke er på bekostning af, at Dronningen er nødt til at gå af. Det er en noget anden måde at overtage tronen på, end hun selv gjorde, og det bliver sjovt at se nytårstalen næste år med Frederik. 


Seneste nyt

fra Nordjylland