LIGE NU:

Nordjysk Løkke-kritiker bliver i Venstre

Det nordjyske folketingsmedlem for Venstre, Preben Bang Henriksen, bliver i partiet. Han har nu set den dokumentation som han krævede omkring Lars Løkke Rasmussens bilag.

I foråret var Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen stærkt presset internt i sit parti. Bilagssager om blandt andet tøjkøb på Venstres Landsorganisations regning og mellemværende penge mellem partiformanden og Skat skabte stor mistillid til Lars Løkke Rasmussen som formand.

Især det nordjyske folketingsmedlem Preben Bang Henriksen(V) var ude at kritisere formanden. Han trak støtten til Lars Løkke Rasmussen og krævede at se bilag, ellers ville han melde sig ud af Venstre.

Men nu melder Preben Bang Henriksen til TV2/Nord, at han bliver i Venstre. Han har nemlig fået forevist, at Venstres-partiformand ikke har noget mellemværende med hverken Venstres Landsorganisation eller Skat.

- Jeg har fået forevist, at det tøj, Venstres formand har købt af Venstre, er betalt til Venstre, og at der således ikke er noget mellemværende mellem Venstre og formanden vedrørende denne disposition.

- Samtidig har Venstres formand ikke i forbindelse med køb og brug af tøjet noget mellemværende med Skat, skriver Preben Bang Henriksen til TV2/Nord og fortsætter:

- Det er for mig en tilfredsstillende udgang på sagen, og på den baggrund glæder jeg mig til at kunne fortsætte arbejdet med at repræsentere Venstre i Nordjylland også efter næste folketingsvalg - om vælgerne vil.

At jeg så i øvrigt fortsat stiller mig endog særdeles kritisk overfor en række af de udgifter, der er blevet afholdt af Venstre, er så en anden sag, der må klares på de indre linjer.