Nordjysk virksomhed årets entreprenør

Desmi vandt 7. november prisen for bedste entrepenør i Nordjylland, og kom dermed med i kampen om at blive landets bedste, hvilket så lykkedes torsdag.

DESMI A/S er blevet kåret som Entrepreneur Of The Year 2011 ved en landskåring i Bella Center, hvor flere end 800 gæster fra erhvervslivet fejrede årets mest succesfulde vækstvirksomheder.

Så kom afslutningen på den danske del af vækstkonkurrencen Entrepreneur Of The Year. Efter et længere opløb blev vinderen torsdag afsløret af den uafhængige jury, som kårede den nordjyske leverandør af pumpeløsninger DESMI A/S som årets danske entrepreneur, der skal dyste med verdens bedste vækstvirksomheder i Monaco i juni 2012.

Den danske vinder, DESMI A/S, der har hovedsæde i Nørresundby, blev stiftet helt tilbage i 1883 og har således allerede fejret deres 175 års jubilæum. Alligevel er det lykkedes virksomheden at bevare en innovativ tilgang og forstå at udnytte de muligheder, som det globale marked giver, og det er blandt andet det, der sikrede dem prisen.
 
- Viljen til forandring og ambitionen om fortsat at skabe sund vækst er og bliver afgørende! Og det er netop det, der kendetegner årets vindervirksomhed. Vi har med en virksomhed at gøre, der har forstået at forandre gamle rutiner og har udnyttet, at verden er blevet global til at styrke sin konkurrencekraft, udtalte den uafhængige jury for Entrepreneur Of The Year ved landskåringen i Bella Center i går.  
 
Det er 15. gang i træk, at Ernst & Young har været ude og interviewe kandidater til Entrepreneur Of The Year, som lægger vægt på både økonomisk vækst og bløde værdier som fx samfundsengagement. I år har fokus især været at finde svar på, hvordan virksomhederne har skabt sund vækst med fokus på både omsætning og bundlinje.
 

Forsiden lige nu