Nordjysk virksomhed vinder pris for trafik-sikkerhed

Det nordjyske affaldsselskab Renovest I/S vandt tirsdag Sikker Trafik Erhverv-prisen 2014 for deres arbejde med at gøre de ansattes kørsel i trafikken mere sikker.

Rådet for Sikker Trafik og Forsikring og Pension overrakte tirsdag Sikker Trafik Erhverv-prisen 2014 til affaldsselskabet Renovest I/S på en trafiksikkerhedskonference i København.

Det er vigtigt at landets virksomheder sikre, at de ansatte er klædt på til at køre sikkert på vejene. Faktisk er der et erhvervskøretøj involveret i hver fjerde trafikulykke med alvorlige personsskader på vejene i Danmark.

Renovest I/S har en trafiksikkerhedspolitik, kameraer i bilerne, chaufførerne kommer på sikkerhedskurser og så har de droppet akkordløn, så de ansatte ikke er stressede og presser sig selv, når de er ude i affaldsbilerne.

- Renovest er et godt eksempet på, at man ikke behøver være en stor virksomhed med mange hundrede eller tusinde ansatte for at løfte trafiksikkerheden i virksomheden mærkbart. Virksomheden arbejder målrettet på at gøre de ansatte mere sikre i trafikken og træne dem, så der sker færre ulykker. Derfor har de fået Sikker Trafik Erhverv-prisen, siger Mogens Kjærgaard Møller, der er administrerende direktør for Sikker Trafik.

Siden 2011 har Renovest halveret deres antal af skader på vejene.


Seneste nyt

fra Nordjylland