LIGE NU:

Nordjysk VM-sang hitter overalt: Overhaler Joey Moe på hitlisten

Det nordjysk band Neon har kæmpe succes med deres bud på en VM-slagsang. Den er indspillet i Hjallerup og er blevet vist 40.000 gange på Facebook.

"Vi Vinder Nu" er titlen på det nordjyske bud på en dansk VM-slagsang. Bag sangen står Thomas Højsted og Kiki Bach - hvis sang på kort tid er blevet et viralt hit.

- Det er helt vildt. Det er slet ikke til at forstå så hurtigt, det er gået, siger Thomas Høgsted.

Mens Thomas Helmigs officielle danske VM-sang har fået en hård dom, så er er der mange roser på de sociale medier til den nordjyske sang.

quote - Det er fedt, at vi overhaler Joey Moe og sådan nogle. Det er vi megastolte over.

Kiki Bach, forsanger i Neon

- Der har vi fået meget kærlighed, siger Kiki Bach.

På få dage har "Vi Vinder Nu" fået 40.000 visninger på Facebook og er dermed blevet et viralt hit.

- Lige nu føles det som den sang, som vi har ventet på. 40.000 visninger og 400 delinger på fire dage er stort. Det føles, som om det er den breakout-single, vi har ventet på, siger Thomas Høgsted.

B.T.: Sangen overhaler Joey Moe

Det er ikke bare på Facebook, at sangen er et hit. B.T. har lavet en afstemning blandt bladets læsere om, hvilken VM-sang, som er det bedste uofficielle bidrag. I den afstemning ligger "Vi Vinder Nu" i øjeblikket på en tredjeplads blandt 25 danske VM-sange. 

- Det er fedt, at vi overhaler Joey Moe og sådan nogle. Det er vi megastolte over, siger Kiki Bach.
 

Den nordjyske fodboldsang skiller sig ud på særligt et område i forhold til de øvrige sange. Neon har i Kiki Bach den eneste kvindelige forsanger. 

- Det er ikke bevidst. Vi har bare ønsket at lave en VM-sang, som man har lyst til at synge med på, siger Thomas Høgsted.

quote Vi håber at blive inviteret til at spille på Gammel Torv i Aalborg i forbindelse med, at de viser kampen mellem Danmark og Frankrig på storskærm.

Kiki Bach, forsanger i Neon

Klar til at spille på Gammel Torv i Aalborg

Thomas Højsted og Kiki Bach dannede Neon i 2014. Deres VM-sang er douens største hit til dato.

- Vi håber at blive inviteret til at spille på Gammel Torv i Aalborg i forbindelse med, at de viser kampen mellem Danmark og Frankrig på storskærm, siger Kiki Bach.

Det danske landshold spiller torsdag den anden kamp ved VM. Her møder holdet Austrailen, og i Hjallerup er der opbakning hele vejen til Rusland.

- Vi tror meget på Danmark. Det kan man høre, og det vil vi gerne dele ud af, siger Kiki Bach.