Nordjyske bilister var noget usikre på asfalten

En 33-årig mand kørte galt, vendte 180 grader rundt og bilen endte på taget - heldigvis slap bilisten uden skader.

Den 33-årig mand er fra Brovst-området, og han ringede selv tidligt mandag morgen  til vagtcentralen og fortalte, at han havde været ude for et uheld.

På Tranum Engevej i Brovst havde bilen formået at vende 180 grader og lande på taget. Det var en anelse mere glat end, hvad føreren af bilen havde forventet.  Ingen kom til skade under det forsøgte flip. 

Anderledes langsomt gik det for en bilist på Østergade i Aabybro, der kørte langsomt og slingrende.  Så usikkert at en patrulje, der tilfældigvis var i området, lige ville have bilen standset.

Det var dog ikke lige til,  eftersom føreren valgte at dreje ind på Industrivej, køre 500 meter og derefter parkere bilen midt på vejen. Bilen blev dog stoppet til sidst.

Den 42-årige fører af bilen fik lov at puste i alkometeret, der slog ud.

Efter promilletesten kunne han desuden oplyse patruljen, at han også var frakendt førerretten til at køre bil indtil 2023.

Han blev anholdt, sigtet for at køre bil i påvirket tilstand og uden kørekort. 

Vagtcentralen modtog søndag aften en anmeldelse om en endnu en bilist - der skilte sig noget ud fra den øvrige trafik.

Anmelder havde fulgt efter en bil, der kom kørende på Skatskovvej i Aalestrup. Anmelderen mente, at bilisten kørte utroligt usikkert, og havde derefter taget fat i føreren, da bilen standsede. Han lugtede kraftigt af alkohol, hvorfor der blev ringet til politiet.

En patrulje ankom til stedet og bad den 41-årige mand om at puste i alkometeret.

Det slog ud.  Han blev anholdt, sigtet for spirituskørsel, og taget med til stationen for at få taget en blodprøve. 

En bilist i Brønderslev kom slet ikke ud og køre mandag morgen. For da han - en 39-årig mand -  kom ud i sin indkørsel på Tygelsgade var det et noget trist syn, der mødte ham. Og i hvert fald vil det være en kold fornøjelse at starte bilen. For endnu ukendte gerningsmænd havde knust bagruden på bilen.