LIGE NU:

Nordjyske fodboldtrænere på skolebænken

Søndag var godt 60 nordjyske amatør fodboldtrænere samlet i Skørping for at lade sig inspirere af U/21 landsholdet og træner Keld Bordinggaard

Der blev skrevet flittigt i notesblokkene, da trænere fra nordjyske klubber søndag kiggede med, da U/21 landsholdet trænede i Skørping.

Lilleputtræner Christian Grubert fra Jetsmark var én af de mange trænere. Efter dagens træning havde han fået masser af inspiration til sin hverdag som træner på amatørbasis.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk i dag. Mange af øvelserne er teknisk svære, men jeg må sige, at vi har fået en del, som vi kan tage med hjem og bruge til vores træning, siger Christian Grubert fra Jetsmark til TV2/NORD.

Landstræner Bordinggaard var også godt tilfreds med dagens træning. Han håber, at de mange nordjyske trænere kan bruge hans ideer til noget i den daglige træning.

- Det er en fantastisk ting, at møde så mange trænere samlet på en gang. Det giver mulighed for at jeg kan komme med input til deres træninger, men også omvendt. Jeg håber da, at de går hjem og siger: Aha! Det kan vi bruge til noget, fortæller U/21-landsholdstræneren til TV2/NORD.