Nordjyske hold tørner sammen i pokalbrag

To lokalopgør mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks skal afgøre, hvilket nordjysk hold, der booker en semifinaleplads i ishockeyens pokalturnering.

Der bliver uden tvivl kæmpet om hver en centimeter på isen, når Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks i to lokalopgør skal afgøre, hvilket hold, der spiller sig i semifinalen i ishockeyens pokalturnering, Metal Cup.

- Vi har sukket efter at komme i gang, og vi tager pokalturneringen alvorligt. Selvfølgelig er ligaen vores primære opgave, men vi går efter at vinde hver eneste kamp - og dermed også gå videre i Metal Cup, siger Henrik Andersen, direktør i Frederikshavn White Hawks til metalligaen.dk.

Fredag aften møder de to nordjyske hold hinanden i Gigantium Isarena i Aalborg, og lørdag er der så returopgør i Frederikshavn. Her spiller man i træningshallen, da arenaen stadig er under ombygning.

- Vi skal spille op til vores bedste i de to kampe. Vi har et nyt hold med mange unge spillere, men de spiller uden frygt, og det er en god ting. De vil bare gerne spille, siger Aalborg Pirates' nye træner Paul Thompson til klubben hjemmeside.

Pirates og White Hawks har allerede mødt hinanden i to træningskampe som optakt til sæsonen. Frederikshavnerne har vundet begge opgør, men piraterne håber, at de har lært en vigtig lektie.

- Det bliver to tempofyldte kampe. Frederikshavn spiller i et højt tempo, og vi skal især passe på Lasse Lassen, som har scoret tre mål imod os i træningskampene, siger Paul Thompson.