Seneste nyt:

Nordjyske musiknørder samlet til talentweekend

Næsten 100 unge musiktalenter fra hele Nordjylland har sammen brugt weekenden på at øve sig til kulturskolernes årlige talentweekend.

I Musikkens Hus i Aalborg blev der søndag spillet både rytmisk og klassisk musik. Elever fra alle regionens musik- og kulturskoler har trænet intensivt til den årlige talentweekend.

Weekenden er arrangeret af skolerne, og i år er der knap 100 deltagere på alt fra trompet til klaver.

- Jeg synes, det har været rigtig sjov. Jeg har udviklet mig på punkter, som jeg ikke havde regnet med, jeg ville udvikle mig på, og jeg har mødt nye mennesker, som jeg på to timer kunne spille nye numre sammen med, som jeg aldrig havde hørt før. Det er en god udvikling, synes jeg, siger Frederik Von Lillienskjold. Han spiller trommer og har gjort det i 11 år.

Eleverne har trænet intensivt med hjælp fra professionelle musikere, og weekenden afsluttes med koncert for familie og venner.

- Jeg synes, der er fedt, at vi skal optræde her. Det vidner om, hvor meget man går ind for ung musik, og jeg synes det er så fedt, at man kan stable et arrangement sammen på den her måde, hvor det bare er de unge, der er i fokus, siger Frederik Von Lillienskjold.