Nordjyske søndagssejre på isen

Aalborg Pirates vandt søndag eftermiddag en tæt affære mod rækkens nummer to, Herning Blue Fox, mens Frederikshavn White Hawks vandt sikkert over Herlev.

I en hæsblæsende kamp foran 2249 tilskuere lykkedes det for piraterne at stække favoritterne fra Herning Blue Fox med en sejr på 3-2.

Aalborg Pirates begyndte som lyn og torden og havde i kampens indledning flere afslutninger mod modstanderens mål, og efter bare 3 minutter måtte midtjyderne kapitulere, da Sebastian Ehlers gjorde det til 1-0.

Det lykkedes dog Herning Blue Fox at reducere, inden nordjyderne kom foran med både et og to mål. I slutningen af tredje periode lykkedes det dog for herninggenserne at komme på 2-3, men tættere på kom de aldrig.

Frederikshavn White Hawks havde besøg af Herlev Eagles søndag eftermiddag, og her blev det også til nordjysk sejr. White Hawks vandt overbevisende nok med 5-2.

Frederikshavnerne kom ellers bagud efter bare 31 sekunders spil, men i slutningen af første periode sørgede Alex Berry for udligningen.

I anden periode sørgede Morten Smedegaard og Thomas Søndergaard Christensen for scorigner til 2-1 og 3-1. Herlev reducerede til 3-2, inden Kristoffer Jonsson og Mike Bartlett slog sejren fast i tredje periode.