LIGE NU:

Nu er det officielt: Lars Rasmussen siger farvel

Når kontrakten med Vendsyssel Håndbold ophører til sommer, siger træner Lars Rasmussen farvel.

I en pressemeddelelse fra Vendsyssel Håndbold offentliggør de, at Lars Rasmussen stopper, når kontrakten udløber til sommer.

Den tidligere landsholdsspiller har sat sit markante præg på Vendsyssel Håndbold. Særligt sponsorer og fans er vilde med hans engagement, temperament, udstråling, gode humør og fightervilje.

- Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Lars, som har været med til at udvikle vores spillere og rykke holdet op i toppen af 1. division. Det har været en god rejse, som vi vil kigge tilbage på med tilfredshed, siger Bestyrelsen for Vendsyssel Håndbold.

- Mine to år i Vendsyssel har været fantastiske. Jeg fik en chance for at arbejde med et hold i 1. division. Det er jeg ledelsen dybt taknemmelig for. Nu er det tiden til at komme et skridt videre, siger Lars Rasmussen.

Lars kom til klubben for 2 år siden, og på blot to år har han ført vendsyssel fra bunden til toppen af landets næstbedste række. Holdet sluttede på andenpladsen i grundspillet og havde dermed chancen for at rykke op. De endte dog med at tabe de to kvalifikationskampe mod Skive.

- Vi ser nu frem til at indlede arbejdet med at finden en afløser, der kan føre holdet endnu videre, således vi forhåbentligt snart kan tage det sidste skridt op i Ligaen.