LIGE NU:

Ny Aalborg DH-ejer overrasker

Den nye ejer af Aalborg DH overraskede de fleste i dag, men holdet kan se frem til en ejer, der virkelig brænder for klubben. Samtidig blev klubbens nye bestyrelse nedsat i dag.

Han vil tiltrække flere tilskuere og sponsorer og udarbejde talentplaner. Kort sagt vil han sætte klubben på skinner. Ifølge bestyrelseskollega i Øster Brønderslev Idrætsforening Jan Jæger brænder den nye Aalborg DH-ejer Jan Hansen 110 procent for klubben.

- Aalborg DH er Jans lille barn. Han må være enhver arbejdsgivers drøm, for han brænder virkelig for klubben, og jeg tror slet ikke, han har kigget på lønnen, siger Jan Jæger til TV2/Nord.

Det nye ejerskab i Aalborg overrasker flere nordjyske håndboldledere, som TV2/Nord i dag har talt med.

- Jeg er overrasket og havde egentlig regnet med, at den nye ejer ville være at finde i sponsorkredsen, men vi har et godt samarbejde med Jan og ser frem til, at det fortsætter, siger sportschef i Frederikshavn Fox, Mads Buje.

Efter 15 år i forsvaret, 10 år i idrætsforeningen i Øster Brønderslev og tre år i Aalborg DH føler Jan Hansen sig godt rustet til for alvor at stå i spidsen for klubben efter at have fungeret som daglig leder i lidt over et år:

- Nu skal jeg have nogle andre opgaver, men jeg er stadig på kontoret som jeg plejer og har min daglige gang i klubben, siger Jan Hansen.

- Jan kan komme ind alle steder, og han går ind i folk med træsko på, siger Jan Jæger.

Klubbens tidligere ejere har ikke lagt skjul på, at bekendtskabet med Aalborg DH har kostet dem 20 millioner kroner, men den nye ejer ligger ikke søvnløs over klubbens økonomi, og end ikke Jan Hansens egen kone ved, hvor meget han har hostet op med.

- Det er et privilegium, at vi i klubben nu kan kigge fremad, efter at de tidligere ejere har sikret driften i indeværende sæson. Men hvad jeg har givet for klubben bliver mellem mig og sælgerne, siger Jan Hansen.