LIGE NU:

Ny angriber til Fortuna

Fortuna styrker sin offensiv med tilgang af den 28-årige amerikaner Tiffany Weimer, der har skrevet kontrakt med klubben for 2012.

Tiffany Weimer er angriber eller offensiv midtbanespiller, teknisk dygtig og dynamisk i sit spil. Hun er både kreativ og målfarlig. Til eksempel scorede hun som ung senior 91 mål på fire sæsoner for Nittany Lions, hvilken fortsat er rekord i den pågældende college-turnering.

I indeværende år har Tiffany Weimer spillet for Vancouver Whitecaps i Canada. Hun har tidligere spillet for både FC Gold Pride og Boston Breakers i den bedste professionelle række i USA, og i efteråret 2009 stillede hun op for AIK i Damallsvenskan i Sverige.

- Efter at have spillet en sæson i W-League (Canada), ser jeg frem til at spille i en topliga som Elitedivisionen i Danmark. Fortuna har et fantastisk ry for professionalisme og kvalitetsfodbold, som jeg følger mig beæret over at blive en del af. Jeg kan slet ikke vente på at starte på holdet i februar, siger Tiffany Weimer om sit skifte til Fortuna.

Tiffany Weimer har spillet 6 U-21 landskampe for USA og har i flere sæsoner været en del af USA's landsholdstrup med deltagelse i flere af holdets træningslejre.