Ny app mindsker restauranters madspild

03:29

Vi er med live fra Aalborg fra en af de restauranter, der er med i Too Good To Go

Foto: TV2 Nord

1 af 2

Billig aftensmad til nordjyderne og mindre madspild på de nordjyske restauranter. Det er en ren win-win situation og en ny app lader det lade sig gøre.

På restaurant Casablanca i Aalborg er man trætte af at smide mad ud, så restauranten har tilmeldt sig konceptet Too Good To Go, der lader restauranter komme i kontakt med kunder, der er på jagt efter billig aftensmad.

Konceptet går ud på, at restauranter, der kan se, at de har mere mad end deres almindelige kunder kommer til at købe, kan udbyde deres overskudsmad til en billigere pris, og dermed slippe for at smide den ud.

Too Good To Go er - for kunderne, der jagter billig aftensmad - en app, der viser hvilke restauranter i området, der har overskud. Og så bestiller kunderne bare maden, som gøres klar til afhentning på restauranten.

- Jeg er meget glader for det. Nu har jeg brugt det to gange og jeg synes, det er rigtig godt, siger Anne Pedersen, der er studerende i Aalborg, og derfor gerne vil have sin take-away så billigt som muligt.

- Det er en fordel for restauranten, fordi de undgår at skulle smide mad ud og for os, der bruger appen, fordi vi kan få take-way billigt, fortsætter hun.

Se hele indslaget og vores LIVE-gennemstilling fra Casablanca i Aalborg ovenfor.

Forsiden lige nu