Ny center-direktør

Foto: TV2/Nord

ATP har ansat Poul Erik Graversen som centerdirektør for Udbetaling Danmark-centret Frederikshavn. Poul Erik Graversen er kendt i Vendsyssel, idet han i ti år, frem til 2005, var kommunaldirektør i Hjørring Kommune.

Siden har han fungeret som kommunaldirektør i Haderslev Kommune, hvor han i 2005 blev ansat til at optimere og udvikle den nye kommune efter kommunesammenlægningen.

Poul Erik Graversen tiltræder som centerdirektør den 1. maj 2012. Indtil da vil han på konsulentbasis bistå Udbetaling Danmarks projektorganisation i arbejdet med at etablere centret i Frederikshavn.

-  Jeg glæder mig meget til at etablere det nye center i Frederikshavn og ser det som en luksus, at jeg kan være med allerede i etableringsfasen, siger Poul Erik Graversen til sæbyavis.dk og fortsætter:

- Vi skal løfte en meget betydningsfuld samfundsopgave, der berører to millioner borgeres økonomiske tryghed. Og jeg er ikke i tvivl om, at vi får skabt et center, præget af opportunisme samt høj kvalitet og effektivitet i løsningen af Udbetaling Danmarks opgaver.

 

Privat lever Poul Erik Graversen sammen med Pernille. Han bor i Haderslev, men flytter i nær fremtid til Hjørring, hvor han har boet i næsten 30 år.

Forsiden lige nu