Ny direktør i Active Sportswear

Thøger Thøgersen, der igennem de seneste år har været bestyrelsesformand i Active Sportswear International A/S, skifter nu formandskasketten ud med chefstolen i Brønderslev virksomheden.

Thøger Thøgersen kommer fra en stilling som administrerende direktør i Bruuns Bazaar, hvor han de seneste 3 år har sikret fremgang i omsætning og indtjening. Tidligere har han været administrerende direktør i Buksesnedkeren, som H2O udspringer fra.

"At jeg igennem 8 år var adm. direktør i H2O, sammenholdt med min tid som bestyrelsesformand i Active Sportswear gør, at jeg ikke skal starte fra bunden i mit nye virke. Jeg kender mærkerne og virksomhederne indgående og jeg ved, at mit nye firma er præget af den samme dynamiske virksomhedskultur og professionalisme, som jeg har oplevet i både Buksesnedkeren og Bruuns Bazaar," udtaler Thøger Thøgersen.

Medarbejderne i både Brønderslev og Gilleleje er informeret - og den afgående administrerende direktør, John Mark Jensen, der bliver driftsdirektør i den nye organisation udtaler:

"Med Thøger Thøgersen får vi en af branchens bedste folk. Han har de sidste mange år kontinuerligt vist stærke resultater, og jeg ser frem til, at han bliver en del af Active Sportswear International A/S i det daglige. Han har den perfekte profil og baggrund - det var også derfor vi sin tid bad ham blive bestyrelsesformand. Vi har i længere tid set på en styrkelse af den samlede ledelse i Active Sportswear - og med opkøbet af H2O og Thøger Thøgersens tiltræden går det op i en højere enhed.", siger han.

Forsiden lige nu