LIGE NU:

Ny erhvervsdirektør udpeget

Nuværende erhvervsdirektør i Hjørring, Bo Geertsen, er ansat som direktør for det kommende erhvervscenter, der dækker hele storkommunen Hjørring.

Det er bestyrelsen for det nye Hjørring Erhvervscenter, der har vægtet de mange ansøgere, og fundet Bo Geertsen som den bedst egnede til stillingen.
- Det har været en lang proces med mange kvalificerede ansøgere, siger bestyrelsesformand Ole Peter Christensen.
Erhvervscentret skal stå for den fremtidige kommunalt støttede erhvervsservice, og den fremtidige direktør får blandt andet til opgave at profilere kommunens erhvervsliv.
Tidligere har været en erhvervschef i hver af de gamle kommuner skal erhvervscentret være samlingspunktet for hele området, men der kan stadig være en form for lokal service.
Som chef for Hjørring erhvervscenter får Bo Geertsen en væsentlig opgave i den første fase at etablere den nye organisation.
Ambitionen fra bestyrelsen er, at Hjørring skal være et af de mest kendte og attraktive områder i Danmark at drive virksomhed i.
Bo Geertsen har i sit nuværende virke blandt andet gjort en stor indsats i forbindelse med iværksætter-virksomhed og tværgående samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Aalborg Universitet.