Ny formand for S i Aalborg Byråd

Hans Henrik Henriksen er ny gruppeformand for Socialdemokraterne i Aalborg Byråd. Indtil nu har posten tilhørt Anna Kirsten Olesen, der har valgt at stoppe efter 6 år.

Det var efter Anna Kirsten Olesens eget ønske, at stafetten bliver givet videre.

-Det har været et rigtig spændende og givende job at være gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe i alle årene. Det har været dejligt at være med til at få en byrådsgruppe til at fungere både politisk og socialt, tage diskussionerne, være med til at prioritere de socialdemokratiske værdier og indgå i budgetforhandlingerne. Herudover har det været berigende, at byde velkommen til en ny byrådsgruppe, og sikre en kvalificeret konstituering. Det betyder, at vi i dag står med en utroligt velfungerende gruppe. Men det er en tidskrævende tillidsfunktion som er svær at forene med mit job som formand for LO Aalborg, siger Anna Kirsten Olesen.

Derudover er hun også medlem af Ældre- Handicapudvalget og Beskæftigelsesudvalget. Det var blevet for svært at nå det hele, så tiden var kommet til at stoppe.

-Vi er nu et år inde i en ny byrådsperiode, og vores byrådsgruppe er godt i gang. Derfor er det nu tid til at give bolden videre til en anden god gruppefælle, så jeg kan kaste endnu mere energi i LO-formands posten.  

Nyvalgte Hans Henrik Henriksen er glad og stolt over tilliden fra gruppen.

-Jeg ser frem til at arbejde med byrådsgruppen, det organisatoriske og styrke partiets profil udadtil, siger han.

Forsiden lige nu