Ifølge en norsk avis skulle en 65-årig nordmand have haft til hensigt at smugle omkring 100 kilo hash i sin båd fra Hanstholm til Norge. Foto: Per Frank Paulsen

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Ny hashsag kan hænge sammen med Aalbæk-smugleri

Få dage efter skuddramaet i forbindelse med en smugleraktion i Aalbæk, blev en nordmand fr Hanstholm anholdt i ny hashsag.

En 65-årig nordmand er anholdt i en sag om muligt smugleri af 100 kilo hash. Nordmanden, der er bosat i Hanstholm blev anholdt i Norge 9. januar. Det skete, da han var på vej på COlor Line-færgen mellem Kristiansand og Hirtshals.

Det skriver den norske avis Agderposten ifølge Nordjyske Stiftstidende.

På mandens bopæl i Hanstholm blev der efterfølgende fundet omkring 100 kilo hash, som angiveligt skulle være sejlet til Norge i mandens båd.

Tre dage inden blev en 49-årig nordmand dræbt af skud i forbindelse med en smugleraktion på havnen i Aalbæk, og den norske avis Agderposten mener at vide, at der er en sammenhæng mellem de to sager.

Til Nordjyske Stiftstidende siger politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Kaasgaard, at han ikke kender til aktionen i Hanstholm, men at særlige aktionsstyrker kan have udført opgaven, uden at Midt- og Vestjyllands Politi er informeret.