LIGE NU:

Ny medhovedsponsor i AaB Håndbold

PointShop.dk indtræder fra den 1. juli 2008 som medhovedsponsor i AaB Håndbold - på lige fod med Nordjysk Elhandel.

Endnu en hovedsponsor
Det glæder AaB's sportsdirektør Jan Larsen, at endnu en nordjysk virksomhed har ønsket at være med som hovedsponsor i AaB Håndbold.

- Vi er utroligt godt tilfredse med det nuværende samarbejde med Nordjysk Elhandel.

- Dog har det hele tiden været hensigten, at endnu en hovedsponsor i næsten bogstaveligste forstand skulle komme på banen, og det glæder os meget, at en lokal virksomhed som PointShop.dk - sammen med Nordjysk Elhandel - ønsker at støtte op omkring AaB Håndbold, så vi kan fastholde vores høje ambitionsniveau, siger Jan Larsen.

Pointshop.dk i den virkelige verden
Indehaver hos PointShop.dk, Magnus Kjøller, supplerer:

- Vi er en internetvirksomhed, der har benyttet netop internettet som vores primære markedsføringsværktøj.
- Efterhånden føler vi os dog klar til også at brande PointShop.dk i "den virkelige verden", så vi kan øge vores kendskabsgrad og skabe en endnu større loyalitet hos vores kunder, forklarer Magnus Kjøller, der i den sammenhæng ser AaB Håndbold som en oplagt samarbejdspartner.

- Vi er aktive både i Danmark, Norge og Sverige, og i alle tre lande er AaB jo rigt repræsenteret med landsholdsspillere. I bund og grund er vi en nordjysk virksomhed, der ønsker at bakke op om et lokalt AaB-mandskab med et globalt touch, slutter Magnus Kjøller fra PointShop.dk, som foreløbig opererer i seks lande.

Løber i to år
Hovedsponsoraftalen med PointShop.dk gælder i første omgang indtil den 30. juni 2010.

Hvad er Pointshop.dk
Idéen bag PointShop.dk er at samle point ved at bevæge sig rundt på nettet. Det kan medlemmerne gøre på et væld af måder: Hver gang de tilmelder sig et nyhedsbrev, besvarer et spørgeskema, klikker på en anden hjemmeside, køber en vare hos en annoncør, anbefaler en ven som medlem eller simpelthen blot besøger PointShop.dk - ja, så tikker pointene ind på kontoen, og pointene kan medlemmerne så bytte til varer i PointShop.dk's imponerende webshop. Der er over 100.000 varer i sortimentet - lige fra smykker og lingeri til dvd-film og mobiltelefoner.
PointShop.dk har i dag flere end 1,3 mio. medlemmer på internettet.