Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Ny organisation i Pirates

Aalborg Pirates har præsenteret en ny masterplan, der blandt andet indebærer en snarlig præsentation af en ny administrerende chef.

Aalborg har ikke vundet et ishockey-DM siden 1981, og det vil Aalborg Pirates gerne lave om på. Som en del af det mål præsenterede klubben i dag en masterplan, der indebærer en organisationsændring.

Der kommer til at ske en deling af de opgaver, som i dag ligger under direktør Frederik Åkesson. Det vil sige at der blandt andet skal være en administrerende chef, en marketing manager og en form for sportschef eller - direktør.

Der er endnu ikke sat navne på de forskellige funktioner, men ifølge bestyrelsesformand Morten Fals, er organisatoenne tæt på at være på plads.

- I løbet af de næste 14 dage sætter vi navne på de forskellige funktioner. Vi er tæt på at have en ny administrerende chef helt på plads, siger bestyrelsesformand Morten Fals.

Den melding skal man dog ikke tolke som at Frederik Åkesson nu ryger helt ud i kulden, siger bestyrelsesformanden.

- Dem der skal fyres, er blevet fyret, og det var træneren, siger Morten Fals og henviser til fyringen af cheftræner Heikki Mälkiä sidst i oktober.

- Det betyder blot, at vi ansætter flere, siger han.

Direktør Frederik Åkesson har de seneste kampe været på trænerbænken sammen med Ronni Larsen, og der vil han ifølge Morten Fals blive de næste par uger, indtil den nye organisation er faldet på plads. Her kunne Åkesson muligvis være tiltænkt en rolle i det nye sportsudvalg.