84-årige Regnar fra Aalborg er bidt af en gal rulleskøjte. Han er en af dem, vi møder i serien "Små Store Historier". Foto: Tor Løkken

Ny serie: Små store historier om nordjyderne

Overalt i Nordjylland er der fantastiske fortællinger. Historier om nordjyder, der gør eller oplever noget ekstraordinært. En ny serie på tv2nord.dk fortæller de ”Små store historier”.

Kom med ind i lastbilen fra Store Restrup, der er indrettet som et luksushotel i Dubai. Kryds klinger med tvillingerne, som deres mor var flov over, da de var drenge, men som nu blevet riddere af Aalborg Øst. Og se historien om veteranbilen, der er  kommet  hjem til familien Christensen igen efter 42 år.

Det er bare nogle af de "Små store historier", Nordjylland har at byde på, og som vi på TV2 Nord har valgt at lave en serie om.
 
- Det er de historier, som typisk bliver sorteret fra i nyhedsstrømmen, men som fortjener at bliver fortalt. Det er store historier, fordi det er historier om nordjyder og om det, der er stort for dem. De historier, vi gerne vil have med, handler om mennesker, der brænder for det, de laver, og som kan inspirere andre, siger Tor Løkken, journalist på TV2 Nord, der står bag Små Store Historier.

"Wauw"-historier

Se historien om 84-årige Regnar fra Aalborg, der hver uge står på rulleskøjter og satser på at vinde guld i Berlin, når han bliver 90.

I Nordjylland bor også en mand, som reparerer designerstole, han ikke kan se, fordi han er blind. Han er så god til det, at de førende møbelhuse anbefaler ham, og så er han totalt fan af designeren og møbelsnedkeren Wegner.

- Der er masser af Små Store Historier alle steder. Noget, man lige har hørt og sagt "wauw" til eller "det er da løgn". Og nordjyder laver også en del fantatsiske ting, som bare venter på at blive fortalt, siger Tor Løkken.

Vi vil meget gerne høre om flere fantastiske mennesker med enestående historier. Har du en god historie, kan du skrive til Tor Løkken på tolk@tv2nord.dk.

Du kan se de Små Store Historier her.