Ny stor AaB præstation i drama

Selvom de var bagud to gange kom AaB flot tilbage og fik point med fra topkampen ude mod Horsens.

Flere hundrede nordjyder havde lørdag aften taget turen sydpå til Horsens, hvor der var dømt topopgør i superligaen mellem AC Horsens og AaB. Og der var fuld valuta for pengene allerede i kampens første kvarter.

Efter 11 minutter steg hjemmeholdets Lasse Krüger uhindret op ved et hjørnespark og headede bolden forbi Nicolai Larsen i AaB-målet.
Men bare et minut senere slog AaB tilbage. Nicklas Helenius løb på tværs af Horsensfeltet, afdriblede tre mand og satte bolden yderligt ved den ene stolpe, 1-1.

Men jublen blandt de tilrejsende fans havde kun lige lagt sig, før Henrik Toft steg til tops og igen bragte Horsens i front på et hovedstød.
Så fandt kampen et mere moderat leje, men efter kort før pause opstod chancen tæt under Horsens-målet, og Jeppe Curth beviste, at målnæsen er i behold, da han fumlede bolden over stregen til pausestillingen 2-2.

På trods af højt tempo, så fortsatte de to mandskaber efter pausen med at satse på sejren. Og efter 10 minutter fik Nicklas Helenius en gylden mulighed helt alene med Søren Jochumsen. Men hovedstødet var lige på Horsenskeeperen, heldigvis fulgte den tidligere Horsensspiller Kenneth Emil Petersen op og bragte AaB i front.

Men igen holdt føringen kun kort. Patrick Kristensen kunne ikke holde Gilberto Macena, der blev nedlagt i Aab?s straffesparksfelt. Korrekt straffespark, som Niels sikkert omsatte til resultatet 3-3.

Dermed rykker AaB op på andenpladsen med otte point for fire kampe, samme antal som Horsens på førstepladsen, østjyderne har blot en bedre målscore.